Tulburarile de somn ( dificultati de adormire, trezirea involuntara, somn superficial ) sunt insotite de o stare de oboseala, dificultati de recuperare, concentrare.

Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi şi la atenuarea tulburarilor de somn generate de decalajul orar. Melatonina este o opţiune pentru persoanele care suferă ocazional de insomnie.

Melatonina este un hormon natural produs în organism, direct implicat în coordonarea ritmului somn – stare de veghe.

 • Sweet Night melatonina film orodispersibil, cutie x 21 buc, actiune rapida

  melatonina film orodispersibil, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Efect crono -15 min !

  Formula inovativa: filmul orodispersibil se dizolva in cateva secunde, melatonina fiind absorbită imdeiat.

  Nu necesita apa pentru administrare !

  Fiecare film orodispersibil conține 1mg de melatonina

  Supliment alimentar pe bază de melatonina, cu aroma de menta si indulcitori.

  Produsul conține melatonină, hormon natural produs în organism, direct implicat în sustinerea ritmului veghe-somn.

  • Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi* şi la atenuarea tulburărilor de somn** generate de decalajul orar.
  • Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonina înainte de culcare*, respectiv, în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație**.

  Melatonina este o opţiune  pentru persoanele cu probleme legate de somn, fiind recomandată în cazul tulburărilor de somn: dificultăţi la adormire, trezirea involuntară, somn superficial.

  cutie a 21 de filme orodispersibile

  Recomandari: indepărtați ambalajul şi introduceți un film orodispersibil de melatonina sub limbă, seara, cu maxim 30 minute înainte de culcare.

  Așteptați câteva secunde pentru a se dizolva, apoi înghițiți.

  Produsul are un gust placut, aroma de menta, se dizolva rapid, nu  necesita apa. Film orodispersibil, usor de transportat si utilizat

  Producător: Biofil Ltd SASU, United Kingdom

  Deținător notificaresi Distribuitor: Rovatech-Impex, SRL Brașov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110;

Main Menu