Publicat pe Lasă un comentariu

Cresterea masei musculare, un pas esential pentru dezvoltarea musculaturii

STC Nutrition Gainer

cresterea masei musculare, o etapa esentiala

Cresterea masei musculare este o etapă esentiala pentru programul de construire al unui corp atletic, impozant si puternic.  Permite cresterea progresiva a fortei si puterii musculare . Aceasta etapa este obligatorie, nu numai pentru body building, cât și pentru sporturile de forta (sprint, lupte, fotbal, rugby, tenis, raid, ultra …). In practică, consista în a aduce corpul în starea optima pentru a construi masă musculara, si dureaza în medie 2-3 luni.

Nu trebuie să uitam insa, că atunci când vorbim despre “masa” nu inseamna neaparat ca numai masa musculara va creste… corpul castiga in greutate rapid, volumul muscular creste dar si grasimea!

In general, este dificil de a crește masa musculara, fara a acumula si masa grasa “.  Masa grasa va reprezinta intre 25 si 50% din cresterea in greutate totala.

Pentru a elimina surplusul de masa grasa acumulat, o perioadă de ‘uscare‘  de cateva saptamani este necesara pentru a elimina de excesul de grasime. În aceasta etapa,  proteinele sunt esențiale, dar nu sunt suficiente pentru cresterea masei musculare. 

Organismul are nevoie de toți nutritimenti necesari pentru funcționarea normala, in special  de carbohidrati, sursa de energie esențiala pentru metabolismul fibrelelor musculare.

Suplimentele nutritive tip gainer sunt cele mai adaptate, contin un raport optim glucide/ proteine 2/1 . 

Ajuta la creşterea masei musculare şi a energiei.

Echilibrul nutritiv poate fi ameliorat cu un aport complementar de extracte de plante, vitamine, minerale …

Publicat pe Lasă un comentariu

Carnitina, un rol important in controlul greutatii

cure de slabire femei

pot sa stimulez arderea grasimii ?

Carnitina este prezentă în corp, in special in organele ce au un consum ridicat de energie. Intervine in metabolismul acizilor grasi cu lant lung, facilitand transportul intracelular catre mitocondrii, pentru a fi  transformati in energie.

 • joaca un rol deosebit de important in metabolismul energetic al inimii, care obtine 70% din energie prin combustia acizilor grasi .
 • concentratia de carnitina este crescuta in inima, muschii sau organele reproductive masculine.
 • aportul exogen de carnitina se face prin alimentatie, o sursa importanta fiind carnea rosie.
 • o dieta echilibrata furnizeaza 100-300 mg de carnitina/ zi .
 • organismul este capabil să sintetizeze carnitina in mici cantități din 2 aminoacizi esențiali (lizină și metionină daca și cofactorii necesari (vitaminele C, B3, B6 și fier) sunt disponibili în cantitate suficientă și la momentul potrivit.

Atunci când aportul unuia dintre acești nutrienți este insuficient, capacitatea organismului de a produce      L-carnitină este restricționată, ceea ce poate afecta atat stocarea grasimilor, cat si capacitatea de efort. Studiile efectuate au arat ca suplementarea un carnitina ajuta la controlul greutatii corporale. Stimuleaza oxidarea acizilor grasi,  in special cand este asociata cu masuri dietetice si exercitiu fizic

L- carnitina, administrata stimuleaza arderea acizilor grasi pentru producerea de energie 

pe timpul unui efort de intensitate moderată, ajuta la creșterea consumului de oxigen al muschilor, reduce productia de radicali liberi. Stimuleaza arderea acizilor grasi pentru producerea de energie, diminueaza catabolismul proteic pe timpul eforturilor intense, diminueaza producția de energie anaerobă, scazand nivelul de lactat în mușchi. Rezervele de glicogen sunt pastrate si pot fi utilizate in cazul cresterii intensitatii exercitiilor. Creste anduranta și forta. Pentru o eficacitate optima, se recomanda administrarea cu 1h sau la 30 de minute inainte de efort. Numeroase studii atestă eficacitatea și siguranța în utilizare la dozele recomandate, de 1 pana la 2 g / zi). 

Toate produse STC Nutrition contin L-carnitina, Carnipure 100 % pura.

Publicat pe Lasă un comentariu

Melatonina, un hormon natural cu numeroase efecte terapeutice

melatonina, efect in 15 min crono

Tulburari de somn, jet lag ?

Melatonina, un hormon natural cu numeroase efecte terapeutice

 • Reduce timpul necesar pentru a adormi
 • Reduce numarul trezirilor nocturne
 • Contribuie la reglarea balantei energetice

Melatonia este sintetizata in mod natural de organism de glanda epifiza sub influenta ritmului circadian.

Contribuie la inducerea si reglarea duratei somnului precum si reglarea a numeroase procese fiziologice, cum ar fi balanța energetica. Secreția de melatonina este diminuata de prezenta luminii si stimulata de întuneric. Concentrațiile maxime sunt observate intre ora 2 si 5, apoi scad progresiv spre dimineața, melatonina fiind denumita si hormonul somnului.

Intensitatea efectului observat dupa administrare este variabila, fiind dependenta de numerosi factori 

 • Fumatul poate reduce concentrațiile plasmatice ale melatoninei
 • Consumul concomitent de alcool diminuează beneficiile administrării de melatonina
 • Metabolizarea hepatica : biodisponibilitea melatoninei administrata pe cale orala este de aproximativ 15%, datorita metabolizării hepatice
 • Prezenta alimentelor in stomac: absorbția melatoninei este semnificativ influențată de ingestia de alimente, timpul necesar atingerii concentrației plasmatice maxime poate atinge 3 h vs. 0,75h iar concentrația poate fi scăzută.
 • Vârsta: la persoanele in vârsta metabolismul scade progresiv , iar absorbția digestiva melatoninei este diminuata de pana la 50%.

Forma de administrare. Filmele orodispersibile sunt formule inovante, ce optimizează absorbția si timpul necesar pentru a adormi. Melatonina este absorbita direct din cavitatea bucala, nu este metabolizata de ficat înainte de fi absorbita in plasma. Biodisponibilitatea este mult mai mare, iar timpul necesar pentru a acționa este de numai 15 minute. Nu este influențat de prezenta alimentelor in stomac

Nu necesita apa pentru administrare.

Sweet Night, 21 de filme orodispersibile 1mg.


somn
Tulburari de somn.

Persoanele care călătoresc mult si cele care lucrează in ritmuri orare decalate sau alternative suferă de tulburări ale somnului ce pot fi legate de modificări ale sintezei de melatonină.

Un articol in care au fost analizate rezultatele a 9 studii clinice cu control placebo, publicat in   2002 in  Cochrane Database Syst review, a evidențiat efectul benefic al melatoninei pentru a preveni si reduce tulburările de somn legate de decalajul orar.

Majoritatea  datelor disponibile despre administrarea melatoninei înainte de culcare pentru insomnie confirma reducerea timpului necesar pentru adormire.

Beneficiul in ameliorarea calității si a duratei somnului este considerat modest, iar efectele secundare sunt in general minore.

Efectele secundare observate in studiile clinice sunt somnolenta, greața, durerile de cap si vertijul. Frecventa lor a fost comparabila cu cea observata in grupul placebo.

Numeroase studii au fost efectuate si in tratamentul insomniei la copii cu tulburări de dezvoltare neuro-comportamentale si autism.

Melatonina este asociata cu ameliorarea globala a calității somnului (durata diminuarea timpului necesar pentru a adormi si a numărului de treziri nocturne)

Durere cronica

Un domeniu mai puțin cunoscut de utilizare al melatoniei este reducerea durerii cronice.

Efectul analgezic al melatoninei a fost evidentiat initial pe modele animale, iar studiile efectuate in tratamentul migrenelor, al sindromul de intestin iritabil si al fibromialgiei oferă rezultate promițătoare, fără ca mecanismele fiziologice sa fie complet elucidate.

( Wilhemsen et al, J Pineal Res. 2011. Analgesic effects of melatonin)

Publicat pe Lasă un comentariu

Cum sa aleg proteinele de care am nevoie ?

STC Nutriton

cum sa aleg

Profilul aminoacizilor, aminograma ? Usor de digerat ? Ce viteza de asimilare au ? Asocierea cu alti nutrienti ?

Aminograma,  calitatea compozitiei amestecului de proteine, în special profilul de aminoacizi . Un indice bun este > 100

Acesta permite, prin intermediul indicelui calculat, de a măsura conținutul în aminoacizi esențiali. Aminoacizi esențiali sunt amioacizi care trebuie să fie obligatoriu furnizați prin aport alimentar, deoarece organismul nu îi poate sintetiza: ( izoleucină, lizină , fenilalanină, triptofan, leucină, metionina, treonină, valină ) . Printre acești aminoacizi, 4 sunt deosebit în mod particular prezenti in muschi si prin urmare, importanti pentru structura fibrelor musculare:

 • leucina , izoleucina, valina, aminoacizi cu catena ramimificată sau BCAA , reprezintă 30 % din țesutul muscular
 • glutamina , reprezintă 60 % din țesutul muscular .

Proteinele din lapte sunt proteinele cu cele mai bun profil de aminoacizi . Proteinele native sunt obținute printr-un procedeu filtrare prin membrană, care protejează structura bioactiva a proteinelor și calitățile lor nutriționale

Digestia, influențează confortul digestiv si biodisponibilitatea aminoacizilor 

 • biodisponibilitatea: degeaba furnizam aminoacizii esențiali pentru organism prin proteinele pe care le mancam, daca acestea nu pot fi asimilate.
 • confortul digestiv:  digestia proteinelor implică un efort de asimilare important, care poate cauza un disconfort intestinal pe timpul perioadelor de dieta hiperproteică

Proteinele STC Nutrition sunt completate cu un AMINOLISE , care facilitează digestia proteinelor pentru a optimiza absorbția lor: 50% din proteine sunt absorbite in mai putin de 30 minute 

Aminolise asociază fibre de acacia cu un complex enzimatic de origine vegetală ce facilitează digestia proteinelor și optimizează asimilarea aminoacizilor. Permite o asimilare rapidă a proteinelor și reduce efectele secundare asociate dietei hiperproteice, cum ar fi balonările, gazele și digestia lentă.

Viteza de asimilare, in functie de obiectivele antrenamentului.

Proteinele sunt molecule de mărime variabilă, alcătuite din lanțuri de aminoacizi mai mult sau mai puțin complexe. Complexitatea proteinelor influează atât viteza de asimilare cât și modul în care vor fi utilizate de organism:

 • proteine din zer sau “Whey” au de talie mica, se asimileaza rapid și au un conținut ridicat în BCAA. Sunt utilizate pentru reconstruirea musculară și pentru recuperare. Se recomanda a fi consumate in timp de o oră după efort.
 • cazeinele sunt formate din componente de talie mai mare, ce se digeră lent. Eliberarea aminoacizilor se treptat, permițând o difuziune progresiva și o mai bună retenție la nivelul mușchilor. Proteinele din cazeine sunt recomandate pentru a promova creșterea masei musculare slabe și pentru a ajuta la definirea conturului muscular.
 • Biodisponibilitatea lor este optimă dacă sunt în administrate sub forma de micele. (nedenaturate)
 • proteinele totale din lapte sunt apreciate în special pentru profilul lor complet în aminocizi. Pot acoperi necesarul de aminoacizi pentru corp și musculatură.
 • proteinele vegetale (soia, orez sau mazăre) constituie o alternativă la proteinele din lapte; Sunt bine tolerate pe plan digestiv și au o valoarea nutritiva buna.

Nutrienti si alte ingrediente active care consolidează actiunea proteinelor.

Metabolismul este bazat pe lanțuri de reacții enzimatice complexe, în care sunt implicați numeroși nutrienți. Formulele  STC Nutrition sunt completate cu vitamine (B1, B2, B5, B9 …) pentru a contribui la acoperirea nevoilor metabolice ale organismului. 

Pot avea un conținut ridicat de creatina, pentru a îmbunătăți performanţele fizice sau pentru a accelera eliminarea grăsimii și definirea conturului muscular. 

Fiecare complex de proteine STC Nutrition a fost special formulat pentru a obţine un rezultat optim în cadrul obiectivului definit.

Publicat pe Lasă un comentariu

Nutritia sportiva, una din cheile performantei

Nutritie sportiva

Nutritia sportiva,

Nutritia sportiva, un factor important pentru performanta 

Alaturi de pregatirea fizica, fiecare sportiv are nevoie de o strategie nutritionala, atat in periodele de antrenament cat si pe timpul competitiei.  Suplimentele alimentare pentru nutritie sportiva completeaza si maresc concentratia de nutrienti din alimentatia naturala.  Ajuta organismului sa acopere nevoile fiziologice si sa functioneze in mod optim:

 • furnizeaza energia indispensabila pentru efort
 • mentin performanta
 • diminuaza riscurile de accidentare si de lipsa de forma.

Obiectivul STC Nutrition ? Optimizarea celor 3 etape esentiale pentru o buna performanta, indiferent ca sunteti la antrenament sau in competitie:

 • pregatirea energetica inaintea efortului
 • sustinerea pe timpul efortului
 • recuperarea imediat dupa

Va ajuta sa alegeti suplimentele alimentare care raspund cel mai bine nevoilor si convingerilor dumneavoastra. Nutritia va furniza nutrientii necesari pentru productia de glicogen, va compensa pierderile hidro-electrolitice si uzura musculara generata de efort. 

Nevoile energetice difera in raport cu momentul in care ne aflam fata de efort:

 • Inainte: este necesara o buna hidratare, sa faceti plinul de energie si sa va asigurati ca ultima masa este usor de digerat, pentru a evita problemele ce pot aparea la demaraj
 • In timpul : este necesar sa asiguram organismului un nivel de hidratare si de energie adaptat la intensitatea, durata si natura exercitiului, nivel ce poate sustine travaliul muscular
 • Dupa efort : imediat dupa terminarea efortului incepe faza de recuperare. Se restabileste echilibrul hidric si de electroliti. Un aport adecvat de proteine si aminacizi sustine regenerarea fibrelor musculare afectate pe timpul efortului. Sunt eliminate toxinelor acumulate pe timpul efortului se reconstituie rezervele glucidice

Pentru a facilita intelegerea actiunea produselor din gama, lasati-va ghidat de pictograme :

 

STC Nutrition
STC Nutrition
STC Nutrition
Publicat pe Lasă un comentariu

STC Nutrition, pasiune pentru sport

pasiune pentru sport

STC Nutrition, pasiune pentru performanta, inovatie, tehnicitate

Acordand increderea dvs STC Nutrition, faceți alegerea unei expertize tehnice şi știintifice in elaborarea de produse inovante, de calitate. Partener al multor sportivi de renume mondial, STC Nutrition este prezenta de peste 10 ani la competitiile internationale de de maraton, triatlon, trail, traking ….

Produsele STC Nutrition sunt fabricate din cele mai bune ingrediente active naturale, si sunt concepute special pentru a va permite sa va realizati obiectivele.

Expertiza Laboratoires Ineldea  în domeniul produselor de sănătate naturală a permis dezvoltarea unei gama completa, ce oferă :

 • formule inovante elaborate din cele mai bune materii prime de origine naturală, riguros selecţionate şi controlate
 • principii active cu efecte știinţific demonstrate și cure cu eficacitate dovedită
 • ingrediente selecționate special pentru a optimiza asimilarea nutrienților prezenți în fiecare formula
 • dozele ingredientelor active sunt adaptate pentru a asigura o eficacitate optimă
 • produsele sunt fabricate utilizând cele mai avansate tehnologii în domeniu
 • asigura un confort optim la administrare
 • respectă normele europene şi au o trasabilitate perfecta

Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit şi au o bună biodisponibilitate. Optimizarea biodisponibitatii ingredientelor active cat si a combinatiilor acestora este o prioritate in elaborarea formulelor produselor. Capacitatea de a asimila ingredientele ingerate este una din caracteristicile indispensabile in obtinerea efectelor biologice dorite.

 

Exigentele STC Nutrition de CALITATE

Produsele STC Nutrition sunt fabricate în Franta in conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004. Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001/ ISO 22000

O marca franceza:  rezultat al eforturilor depuse de departamentul nostru de cercetare si dezvoltare, toate produsele STC Nutrition sunt formulate si fabricate in Franta.

O gama de produse conforma cu norma AFNOR NF 94-001 ANTIDOPAGE*

Nu conțin substanțe dopante, fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001. Pot fi utilizate de sportivii de performanta. Gama STC a fost una din primele marci de nutritie sportiva fabricate in conformitate cu Norma Antidopaj AFNOR NF V 94-001

 

Publicat pe Lasă un comentariu

Olioseptil spray, elibereaza puterea terapeutică din uleiurile esentiale

Olioseptil spray, amelioreaza confortul respirator

Utilizate încă din antichitate, uleiurile esentiale sunt o alternativa pentru a ameliora confortul respirator :

 • Raceala, nas înfundat, senzație de uscăciune, dureri de gât, tulburari respiratorii
 • Pentru menținerea echilibrului microbian tisular, apărare împotriva infectiilor
 • Ajută la funcționarea normală a mecanismelor fiziologice respiratorii şi imunitar

Uleiurile esentiale 100% pure sunt tradițional obținute din plante care concentrează diverse substanțe active:

 • Disponibile sub formă de extracte lichide, volatile sau aromatice
 • Uleiurile esentiale variază în funcție de specie, partea de plantă utilizată, condițiile de cultură, etc.
 • Penetrează rapid în piele şi țesuturi, şi ajung astfel acolo unde este nevoie

Indiferent de calea de administrare, uleiurile esentiale sunt volatile şi lipofile, excelenta lor capacitate de de difuziune garantându-le efecte benefice asupra organismului

http://www.olioseptil.fr

Olioseptil spray, soluții naturale « la cheie », pentru nas si gat,  gata de utilizare: 

Pe baza de uleiuri esentiale 100% naturale, 100% pure, plante si apa de mare. 

Complexele de uleiuri esentiale sunt bine tolerate şi riguros selecționate, pentru a obtine o eficacitate optima in caz de raceala, rinita sezoniera sau alergica

 • Acționează in sfera ORL pentru a ajuta la eliminarea secretiilor, a germenilor si a polenului, pentur a proteja si descongestiona mucoasa
 • Sunt usor de utilizat, conditionate sub forma de spray. Flaconul dispozitivului este securizat pentru a nu permite contaminarea cu germenii proveniți din secreții sau din aerul ambiant.

Produse de calitate: pentru a garanta securitatea şi eficacitatea, produsele Olioseptil sunt fabricate în Franța

 • Contin numai cu uleiuri esentiale de certificate HETC,  ce respecta cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu legislația europeana.
 • Uleiurile nu sunt amestecate cu alte uleiuri esențiale de calitate inferioară, uleiuri vegetale sau alcool. 
Publicat pe Lasă un comentariu

Complexe de vitamine, minerale, aminoacizi, probiotice, Vitamin 22. Tonus, vitalitate, energie .

3à de zile pentru a fi in plina forma

Vitalitate, Energie, Imunitate

Lipsa de vitamine, minerale ? Suntem obositi? Examene, stress, imunitate scazuta ?

Conform rezultatelor unor studii desfasurate recent , 60% din subiecti se declara obositi, iar anual au loc mii de consultatii pentru acest motiv. Organismul este suprasolicitat de ritmul de viata modern si nu resueste sa-si acopere nevoile metabolice din alimentatie. Multi dintre nutrimentii de care avem nevoie nu pot fi sintetizati de organism, si sunt extrasi din alimentatie. Majoritatea reactiilor metabolice necesita prezenta mai multor vitamine, oligoelemente si minerale, care actioneaza ca si cofactori.

Micronutientii, indispensabili  in viata de zi cu zi. Daca un factor lipseste, intreg lantul metabolic este perturbat. Metabolismul normal este perturbat, apar tulburari de memorie, iritabilitate, tulburari de somn,  sensibilitate la infectii..

Minerale, oligoelemente: Zinc, Mangan, Cupru sau Seleniu desi sunt prezente in cantitati foarte mici, joaca un rol crucial in functionarea enzimelor.

Vitaminele: nu sunt o sursa directa de energie, dar sunt  indispensabile pentru asimilarea si utilizarea macronutrimentelor ( glucide, lipide, proteine).

Datorita dezechilibrelor alimentare, nevoile organismului nu sunt acoperite, iar pe langa deficitul de oligoelemente, uneori lipsesc minerale majore, cum ar fi Calciu, Magneziu, etc. 

Nu astepta, profita din plin de fiecare moment din viata, incepe-ti ziua in forma !

vitamine si minerale

Produsele Vitamin 22 pentru barbati si femei… Formule premium, special elaborate pentru a ameliora rapid tonusul, performantele fizice si intelectuale. Pe baza de vitamine, oligoelemente, extracte de plante, aminoacizi si probiotice. 

Cure de 30 zile a echilibra organismul:  8 Vitamine- 6 minerale -aminoacizi- extracte de ginseng, guarana, maca.  In caz de urgenta, un plus de energie lichida… Vitamin 22 shot, vitamine monodoza, cu gust de portocale

Special pentru Femei

Extracte de plante: Rodia are proprietați antioxidante, antibacteriene și antiinflamatoare

Aminoacizi: lizina, ce intervine în apărarea imunitară și în metabolismul fierului; triptofan, precursor al sintezei de serotonină, mediator cu un rol extrem de important pentru starea de bine, controlul anxietății și reglarea somnului

Special pentru barbati 

Extracte de plante: Ginsengul, Guarana, Maca sunt recunoscute pentru propietatile lor energizante, amelioreza performantele fizice si intelectuale

Aminoacizi: taurina, un tonic general cu proprietăți cardiostimulatoare; L- glutamina, aminoacid ce deține un rol important în sinteza masei musculare

Probioticele sunt microrganisme, care consumate in mod regulat au efecte benefice asupra organismului. Echilibreaza si intaresc flora intestinala, au un important rol in digestie si apararea imunitara. Pentru a putea avea un efect benefic asupra organismului, fermenții probiotici trebuie să reziste la acțiunea acidului gastric. Fermenții probiotici utilizați în Vitamin 22 provin din tulpini de bacterii lactice riguros selecționațe pentru eficacitatea lor, protejate prin microincapsulare. Condiționarea formulei în capsula vegetală asigură stabilitatea probioticelor chiar și la temperatura ambientală. Fiecare capsula contine  2 miliarde de bacterii lactice microcapsulate (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus)

Publicat pe Lasă un comentariu

Cosmetice naturale pentru fata, Effiderm

Effiderm fata

pentru un ten catifelat, luminos

Cosmetice pentru ten, un gest cotidian…. 

Razele solare, variațiile de temperatura, poluarea si alți factori din mediul extern solicită din greu mecanismele de apărare ale pielii. Ritmurile cronobiologice  sunt dereglate şi procesul de îmbatrînire este acelerat. 

Multe produse cosmetice sunt utilizate cotidian pentru a preveni şi combate îmbatrînirea pielii.

Numeroase produse sunt disponibile, dar efectul este cel dorit? 

Din păcate, multe produse cosmetice conțin multe substanțe chimice care sunt absorbite si stocate in tesutul subcutanat. Efectul lor pe termen lung nu este cunoscut. Rolul produselor cosmetice este de a susține capacitatea de regenerare, de a menține echilibrul metabolic și de a proteja pielea de agresiunile cotidiene ale factorilor de mediu. NU de a incarca tesurile cu substante al caror impact este necunoscut.

produse calitate profesionala

Ingrediente active 100% naturale

formule testate dermatologic

fara parabeni, fara ftalati, fara  silicon …

fara ingrediente de origine animala

Asigură o stare de confort inegalabil. 

Cremele sunt fluide, onctoase, au o textură placută, nu sunt grase, patrund usor in piele. Parfumate delicat de sevă de orhidee şi uleiuri esențiale

ce actioneaza sinergic:

extract de Lupin Alb bogat în oligozaharide şi peptide glutaminate – efect regenerant şi hidratant

Cell Repulp complex, pe baza de Ginko biloba -protejează de acțiunea radicalilor liberi, stimulează microcirculația, ameliorează oxigenarea stimulează regenerarea

extrate de plante, flori de Cactus, de Roinița, de Aloe Vera, de orz , de ovăz -efect tonic, unt vegetal de avocado

acid hialuronic, argilă verde – efect regenerativ, detoxifiere, vitamina E naturala

Recomandari de utilizare :

Curățare, Protectie, NutritieLapte de față demachiant, Apă Micelară
Tonus, Echilibrare, Anti ridSer antirid, ser contur de ochi
Nutriție, Hidratare, Echilibrare, ten luminosCrema hidratantă, nutritivă, anti aging
Regenerare, protectieMasca de fata regenerativa, Ulei pretios
DetoxifiereMască de fata detoxifianta cu argila verde
Publicat pe Lasă un comentariu

Cosmetice naturale pentru corp Effiderm

pentru o piele catifelata, tonica,
o silueta fina..

 

Aspectul corpului merită o atenție constantă, este la fel de important ca şi cel al feței. Mecanismele natural de protecție ale pielii de pe corp sunt sensibile, iar pielea se usucă mai uşor. Hainele, tratamentele cosmetice empirice sau lipsa de îngrijire pot accentua deshidratarea pielii. Cu vârsta, fluctuațiile hormonale, excesul de soare şi agresiunile mediului se acumulează. Pielea corpului  îşi pierde tonicitatea, şi devine mai puțin fermă. 

Cosmetice naturale pentru corp Effiderm, concentrate in ingrediente active. Produse de calitate profesională,  rezultatele obtinute la acasa sunt echivalente cu tratamentele din institutele de estetică corporală.

Sunt  concepute pentru a răspunde exigențelor specifice de eficacitate ale specialiştilor din institutele de tratamente estetice şi a Spa-urilor. Sunt fabricate în Franța şi sunt riguros controlate pentru a corespunde celor mai stricte norme de calitate europene.

cosmetice naturale pentru corp

Produse de masaj cu efect glacial: gel pentru picioare grele 

combate eficient durerea

atenuează senzația de greutate din picioare.

descongestioneaza picioarele umflate 

 

Produse de masaj pentru modelarea siluetei : gel pentru ars grasimea, gel anticelulita, argila pentru detoxifiere:

răspund exigențelor specifice de eficacitate cerute de tratamentele de eliminare a grăsimii subcutanate şi a celulitei.

permit obținerea la domiciliu de rezultate echivalente cu tratamentele din institutele de estetică corporală

Creme de corp pentru tratament tonic, antivergeturi, masaj, curatire :

concentrație mare de extracte active de origine naturală

apreciate pentru fluiditatea lor, pătrund uşor în profunzimea pielii

asigura un confort inegalabil în cadrul procedurilor de masaj şi de tratament

Uleiuri bio de masaj si tratament Effiderm, unice prin calitatea lor:

uleiuri bio cu uleiuri esentiale pentru masaj de relaxare, dinamizant, anticelulita.

confera pielii un aspect catifelat, fermitate, echilibru şi tonicitate

stimuleza circulația superficială

creează o stare de confort şi de relaxare inegalabila.

nu formează o peliculă grasă, pătrund rapid în epiderm.