Complexe de vitamine, minerale, aminoacizi, probiotice, Vitamin 22. Tonus, vitalitate, energie .

vitalitate, energie
tonus, energie, imunitate

Vitalitate, Energie, Imunitate

Lipsa de vitamine, minerale ? Suntem obositi? Examene, stress, imunitate scazuta ?

Conform rezultatelor unor studii desfasurate recent , 60% din subiecti se declara obositi, iar anual au loc mii de consultatii pentru acest motiv. Organismul este suprasolicitat de ritmul de viata modern si nu resueste sa-si acopere nevoile metabolice din alimentatie. Multi dintre nutrimentii de care avem nevoie nu pot fi sintetizati de organism, si sunt extrasi din alimentatie. Majoritatea reactiilor metabolice necesita prezenta mai multor vitamine, oligoelemente si minerale, care actioneaza ca si cofactori.

Micronutientii, indispensabili  in viata de zi cu zi. Daca un factor lipseste, intreg lantul metabolic este perturbat. Metabolismul normal este perturbat, apar tulburari de memorie, iritabilitate, tulburari de somn,  sensibilitate la infectii..

Minerale, oligoelemente: Zinc, Mangan, Cupru sau Seleniu desi sunt prezente in cantitati foarte mici, joaca un rol crucial in functionarea enzimelor.

Vitaminele: nu sunt o sursa directa de energie, dar sunt  indispensabile pentru asimilarea si utilizarea macronutrimentelor ( glucide, lipide, proteine).

Datorita dezechilibrelor alimentare, nevoile organismului nu sunt acoperite, iar pe langa deficitul de oligoelemente, uneori lipsesc minerale majore, cum ar fi Calciu, Magneziu, etc. 

Nu astepta, profita din plin de fiecare moment din viata, incepe-ti ziua in forma !

vitamine si minerale

Produsele Vitamin 22 pentru barbati si femei… Formule premium, special elaborate pentru a ameliora rapid tonusul, performantele fizice si intelectuale. Pe baza de vitamine, oligoelemente, extracte de plante, aminoacizi si probiotice. 

Cure de 30 zile a echilibra organismul:  8 Vitamine- 6 minerale -aminoacizi- extracte de ginseng, guarana, maca.  In caz de urgenta, un plus de energie lichida… Vitamin 22 shot, vitamine monodoza, cu gust de portocale

Special pentru Femei

Extracte de plante: Rodia are proprietați antioxidante, antibacteriene și antiinflamatoare

Aminoacizi: lizina, ce intervine în apărarea imunitară și în metabolismul fierului; triptofan, precursor al sintezei de serotonină, mediator cu un rol extrem de important pentru starea de bine, controlul anxietății și reglarea somnului

Special pentru barbati 

Extracte de plante: Ginsengul, Guarana, Maca sunt recunoscute pentru propietatile lor energizante, amelioreza performantele fizice si intelectuale

Aminoacizi: taurina, un tonic general cu proprietăți cardiostimulatoare; L- glutamina, aminoacid ce deține un rol important în sinteza masei musculare

Probioticele sunt microrganisme, care consumate in mod regulat au efecte benefice asupra organismului. Echilibreaza si intaresc flora intestinala, au un important rol in digestie si apararea imunitara. Pentru a putea avea un efect benefic asupra organismului, fermenții probiotici trebuie să reziste la acțiunea acidului gastric. Fermenții probiotici utilizați în Vitamin 22 provin din tulpini de bacterii lactice riguros selecționațe pentru eficacitatea lor, protejate prin microincapsulare. Condiționarea formulei în capsula vegetală asigură stabilitatea probioticelor chiar și la temperatura ambientală. Fiecare capsula contine  2 miliarde de bacterii lactice microcapsulate (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu